onsdag 22 september 2010

Nymålat och badrummet

Nu har målarna hunnit att måla vitt och fint intill kakelugnen. Lister och foder är också grundmålade. I salen kommer det sedan att tapetseras och vi har valt en tapet med gammal stil. En ljus beige medaljongtapet.


I köket är det färdigmålat på väggarna. Färgen heter stockholmsvit. Bilden nedan visar sidan av köket där vi har vitrinskåp.


Nu är dubbelhandfatet fastmonterat i badrummet på övervåningen. Det är samma handfat som vi hade innan. Att det klarade branden är otroligt men sant.


Toalettstolen är också på plats i badrummet. Nu återstår spolknappen.


Sen så har vi haft byggmöte idag. Det sista byggmötet!!!!! Det känns fantastiskt. Det var ett bra möte och vi har fått ett datum nu då slutbesiktningen kommer att ske. Den 19 oktober kl 13 ska huset besiktas. Sen om allt är ok kan vi flytta in:-) Den 30 oktober är sista dagen som vi har vårt boende i träda så då ska vi definitivt vara inne i Melstad. TJJOOOHOOOO!
Mycket avhandlades på mötet. Skorstenen kommer att tryckprovas så att allt är ok. Sen kommer värmepumpen kontrolleras eftersom den stått still i ca 7 månader. Trädgården kommer att återställas av en mark-entreprenad. Snickarna är i princip färdiga med sitt jobb och golvläggarna likaså. Det som återstår är jobb för målarna och kakelsättaren och röris.

Det börjar närma sig flytt!!!!!:-) Äntligen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar