fredag 13 augusti 2010

Nu har det hänt grejer

Oj ...nu har det hunnit hända en hel del grejer i Melstad.
Golvläggaren har lagt mattan i tvättstugan och lilla toaletten och det blev såå fint. Precis som jag har föreställt mig att det skulle bli. Och så är mattan lagd i badrummet på övervåningen. Och det blev också bra. Har dock inte sett den så tydligt för det ligger skyddspapp på mattan just nu. sen så har kakelsättaren satt våtrumsskyddet i badrummet på väggarna.

Köket har kommit också men det kommer inte monteras förrens i nästa vecka. Men jag har sett bänken och den nedsänkta diskhon och den blir så snyggt.

Fasaden på huset är nästan klar och snickaren kommer att koncentrera sig på att få utsidan färdig idag. målarna kommer nämligen på måndag och då kommer de måla färdigt utsidan innan de går in i huset och jobbar.

I onsdags hade vi byggmöte också och det var jobbigt. Mycket förhandling nu i slutet. Mycket diskutioner om vad som är skadat av bygget och vilka märken på väggar och tapeter som inte fanns innan branden. Men det slutade med att 6 st dörrar inomhus kommer att målas om och trygg hansa står för de kostnaderna. Sen kommer alla fönster på övervåningen att målas på insidan och så två fönster målas om på botten plan på insidan. Dubbeldörrarna kommer de måla om också. nästa byggmöte kommer att va i slutet av september. Och slutet av oktober ska enligt planen hela ärendet vara färdigt och vi ska vara inflyttade och på plats. Ska bli intressant och se om den planen håller.

ja just det..och så kommer vi att kolla upp vad ett nytt torkskåp kostar för det gamla förstördes i branden genom att det blev skador på dörren. Och en ny dörr kostar tydligen ca 2000 kr. Så genom en överenskommelse med trygg hansa betalar de 2000 kr och vi lägger till resterande till ett nytt skåp i stället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar