tisdag 3 augusti 2010

mattläggare

Igår kom mattläggaren och kakelsättaren till melstad. Han skulle spackla fall i duschen och vid badkaret igår. Tyvärr upptäckte han att en av väggarna i badrummet var lite ojämn för att kunna sätta de stora kakelplattorna. Vi vill ju ha samma stil som förut med vita plattor på 25*41 cm. Så idag kommer det att komma en snickare och rätta till väggen. Vi tänker inte acceptera att ta ett annat kakel för det var sånt vi hade förut och har rätt till det nu med. Och i det fallet tänker jag vara stenhård.
Sen har jag bestämt vilket golv vi ska ha i köket, groventrén, tvättstugan och lilla toaletten. Det kommer bli plast matta i dessa rum. Kök och groventré blir det en mörk matta som ser ut som klinkers på. Och toalett och tvättstuga blir en mellan grå melerad matta.

Och till köket och lilla toaletten kommer han ta med provbitar som jag ska få titta på idag. Hoppas jag hittar nåt fint för det är såå svårt.

Rörmockaren kom också igår och han provkör elementen och kollar så att allt ser ok ut.

1 kommentar:

  1. Det är helt rätt, stå på dig!!! Tänk vad tiden ändå går fort... Hoppas att ni blir nöjda med resultatet!!! Många kramar

    SvaraRadera